Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yahşihanpor Fk Piraziz Birlik Spor
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


21e minuut.
Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim onderschept slim de pass. Terim passt de bal in één keer door. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perinçek zal de hoekschop nemen. Tutkun rent richting de bal. Tutkun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Piraziz Birlik Spor 1:0

32e minuut.
Yaşarsoy geeft een hoge lob. Ispartalılar is nu in balbezit. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar onderschept slim de pass. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ispartalılar schiet op doel. Baykam geeft een hoge lob. Köksalar is nu in balbezit. Korkusalan verovert de bal door een tackle van achteren. Korkusalan draait met de bal, schiet en ... Topçuoğlu bokst de bal weg. Korkusalan is nu in balbezit. Korkusalan haalt uit met een fantastische trap. Topçuoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahşihanpor Fk 48%, Piraziz Birlik Spor 52%.
Yahşihanpor Fk - Piraziz Birlik Spor 1:0

49e minuut.
Yenilmezata speelt de bal door. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Sadık verovert de bal door een tackle van achteren. Sadık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sadık passt de bal zonder na te denken. Yenilmezata is nu in balbezit. Sadık geeft een lange en hoge pass. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Piraziz Birlik Spor 2:0

78e minuut.
Ispartalılar speelt de bal door. Perinçek rent richting de bal. Perinçek geeft de bal voor. Korkusalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkusalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sadık verovert de bal door een tackle van achteren. Sadık passt de bal zonder na te denken. Ispartalılar rent richting de bal. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. Sepetçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Piraziz Birlik Spor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahşihanpor Fk 38%, Piraziz Birlik Spor 62%.
Yahşihanpor Fk - Piraziz Birlik Spor 3:0