Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yumurtalık Ereğli Silifke spor
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinoplular is nu in balbezit. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Çeşnicibaşı rent richting de bal. Çeşnicibaşı speelt de bal door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler draait met de bal, schiet en ... Tut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yumurtalık Ereğli - Silifke spor 0:1

33e minuut.
Sinoplular bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tefeci passt de bal zonder na te denken. Eskitoprak rent richting de bal. Eskitoprak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mengüalpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sinoplular is nu in balbezit. Mengüalpoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler passt de bal met de wreef. Saygıner heeft problemen om de bal te vangen. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yumurtalık Ereğli 35%, Silifke spor 65%.
Yumurtalık Ereğli - Silifke spor 0:1

54e minuut.
Ceylan speelt de bal door. Mengüalpoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alasya de bal onder controle te krijgen. Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yumurtalık Ereğli - Silifke spor 1:1

57e minuut.
Berkebay kopt de bal weg. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci passt de bal in één keer door. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ceylan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tefeci heeft problemen om de bal te vangen. Sinoplular bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsunlular begaat een overtreding. Samsunlular krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Saygıner geeft een lange en hoge pass. Yediler is nu in balbezit. Berkebay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berkebay krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Toktamış heeft problemen om de bal te vangen. Çeşnicibaşı rent richting de bal. Çeşnicibaşı speelt de bal door. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Eski onderschept slim de pass. Sinoplular rent richting de bal. Sinoplular probeert naar een medespeler te passen. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler draait met de bal, schiet en ... Seheryıldızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yumurtalık Ereğli 32%, Silifke spor 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yumurtalık Ereğli - Silifke spor 1:1