Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yahşihanpor Fk Bozbey United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Yenilmezata is nu in balbezit. Yenilmezata passt de bal met de wreef. Tutkun probeert naar een medespeler te passen. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tutkun speelt de bal door. Ispartalılar rent richting de bal. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. Sarıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekmezcioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 1:0

23e minuut.
Açar rent richting de bal. Açar speelt de bal door. Daar is Yaşarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 1:1

33e minuut.
Yenilmezata verovert de bal door een tackle van achteren. Yenilmezata geeft de bal voor. Eraslan rent richting de bal. Ispartalılar onderschept slim de pass. Ispartalılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 2:1

35e minuut.
Seheryıldızı rent richting de bal. Akköşe begaat een overtreding. Seheryıldızı raakt geblesseerd tijdens het duel. Seheryıldızı met een snel genomen vrije trap. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanrıkulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seheryıldızı is nu in balbezit. Akköşe verovert de bal door een tackle van achteren. Akköşe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahşihanpor Fk 41%, Bozbey United 59%.
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 2:1

62e minuut.
Yaşarsoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altınçağ met de inworp. Tanrıkulu heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıkulu geeft een hoge lob. Topçuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakırcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 2:2

72e minuut.
Bakırcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmezata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakırcıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akköşe komt bij de bal en schiet. Topçuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yahşihanpor Fk 63%, Bozbey United 37%.
Yahşihanpor Fk - Bozbey United 2:3