Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 3
  • Stadion: BursaFK Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2696
BursaFK Turkaz spor kulübü
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Akşit de bal onder controle te krijgen. Gökler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akşit. Gökler raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kızılgüneş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sayıner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
İnak speelt de bal door. Ordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek onderschept slim de pass. Özenek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BursaFK - Turkaz spor kulübü 0:1

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Çoban de bal onder controle te krijgen. Çelikhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikhan probeert naar een medespeler te passen. Özenek is nu in balbezit. Özenek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Maraşlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenek rent richting de bal. Özenek passt de bal met de wreef. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kızılgüneş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maraşlı de bal. İnak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İnak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kızılgüneş passt de bal in één keer door. Özışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Özışık speelt de bal door. Gökler rent richting de bal. Gökler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BursaFK 50%, Turkaz spor kulübü 50%.
BursaFK - Turkaz spor kulübü 0:1

51e minuut.
Ocak heeft problemen om de bal te vangen. Kızılgüneş is nu in balbezit. Kızılgüneş passt de bal zonder na te denken. Gökler is nu in balbezit. Gökler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ocak rent richting de bal. Özışık speelt de bal door. Tumturacı is nu in balbezit. Gökler onderschept slim de pass. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mardağ is nu in balbezit. Mardağ geeft een hoge lob. Elke bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek onderschept slim de pass. Özenek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Elke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Özenek de bal. Karagülle rent richting de bal. Özenek is nu in balbezit. Özenek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BursaFK - Turkaz spor kulübü 0:2

74e minuut.
Dayı is nu in balbezit. Karagülle onderschept slim de pass. Karagülle speelt de bal door. Özenek is nu in balbezit. Özenek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BursaFK 51%, Turkaz spor kulübü 49%.
BursaFK - Turkaz spor kulübü 0:2