Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piraziz Birlik Spor BursaFK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Özışık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraşlı geeft een hoge lob. Daar is Baykam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler rent richting de bal. Gökler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 0:1

4e minuut.
Dayı is nu in balbezit. Dayı passt de bal in één keer door. Daar is Özışık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özışık draait met de bal, schiet en ... Sepetçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 0:2

21e minuut.
Gökler probeert de bal met de borst te controleren. Baykam is nu in balbezit. Gökler onderschept slim de pass. Gökler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 0:3

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Akabey de bal onder controle te krijgen. Elke kopt de bal weg. Klungelig pakt Maraşlı de bal. Korkusalan rent richting de bal. Korkusalan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 1:3

28e minuut.
Kasapoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vanlı de bal onder controle te krijgen. Özışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gökler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Feke verovert de bal door een tackle van achteren. Dayı onderschept slim de pass. Kızılgüneş met een sublieme pass. Gökler is nu in balbezit. Gökler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Teksoy probeert naar een medespeler te passen. Gökler heeft problemen om de bal te vangen. Teksoy probeert naar een medespeler te passen. Özışık heeft problemen om de bal te vangen. Özışık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dayı speelt de bal door. Daar is Kasapoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Feke zijn tegenspeler op de grond. Feke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraziz Birlik Spor 63%, BursaFK 37%.
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 1:3

47e minuut.
Özışık verovert de bal door een tackle van achteren. Özışık speelt de bal door. Teksoy probeert naar een medespeler te passen. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Teksoy passt de bal in één keer door. Baykam controleert de bal met de borst. Gökler verovert de bal door een tackle van achteren. Gökler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kızılgüneş kopt de bal weg. Klungelig pakt Gürel de bal. Özışık probeert naar een medespeler te passen. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Horoz geeft een hoge lob. Teksoy kopt de bal weg. Özışık heeft problemen om de bal te vangen. Gökler rent richting de bal. Gökler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 1:4

86e minuut.
Ocak verovert de bal door een tackle van achteren. Ocak passt de bal met de wreef. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Özışık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraziz Birlik Spor 57%, BursaFK 43%.
Piraziz Birlik Spor - BursaFK 1:4