Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozbey United Turkaz spor kulübü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


25e minuut.
Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eraslan de bal onder controle te krijgen. Karagülle bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagülle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Karagülle bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagülle probeert naar een medespeler te passen. Özenek is nu in balbezit. Özenek draait met de bal, schiet en ... Pekmezcioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 0:1

36e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe verovert de bal door een tackle van achteren. Akköşe passt de bal met de wreef. Bakırcıoğlu is nu in balbezit. Bakırcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 1:1

43e minuut.
Daar is Çoban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınçağ is nu in balbezit. Altınçağ passt de bal in één keer door. Bakırcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 47%, Turkaz spor kulübü 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Karagülle de bal. Karagülle passt de bal in één keer door. Özenek rent richting de bal. Özenek haalt uit met een fantastische trap. Eraslan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 1:2

58e minuut.
Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ geeft een hoge lob. Karagülle kopt de bal weg. Özenek is nu in balbezit. Özenek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
İnak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekadam. İnak raakt geblesseerd tijdens het duel. Çelikhan met een snel genomen vrije trap. Sarıoğlu kopt de bal weg. Daar is Özenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenek haalt uit met een fantastische trap. Pekmezcioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 1:3

81e minuut.
Tekadam geeft een hoge lob. Daar is Mardağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açar speelt de bal door. Bakırcıoğlu is nu in balbezit. Bakırcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tanrıkulu rent richting de bal. Tanrıkulu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mardağ de bal. Açar rent richting de bal. Açar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozbey United 49%, Turkaz spor kulübü 51%.
Bozbey United - Turkaz spor kulübü 2:3