Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 3
  • Stadion: yusuffii Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1184
yusuffii dcemdcem
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Karslıoğlu geeft de bal voor. Inworp. Görgülü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bölen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Kurt is nu in balbezit. Ardınç is nu in balbezit. Kadirli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kadirli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ardınç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adıyamanlıoğlu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Uzeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uzeli. Uzeli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bölen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geçitvermez. Bölen raakt geblesseerd tijdens het duel. Fındıkçı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karslıoğlu kopt de bal weg. Görgülü rent richting de bal. Görgülü geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ardınç is nu in balbezit. Sazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardınç. Sazcı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sazcı kan niet meer verder spelen. Ata komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fındıkçı rent richting de bal. Fındıkçı met een sublieme pass. Yozgatlılar is nu in balbezit. Gökkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yusuffii 48%, dcemdcem 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yusuffii - dcemdcem 0:0

48e minuut.
Adıyamanlıoğlu rent richting de bal. Bölen onderschept slim de pass. Bölen speelt de bal door. Gökkuş rent richting de bal. Gökkuş haalt uit met een fantastische trap. Uşaklılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Görgülü rent richting de bal. Karslıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Görgülü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bölen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uşaklılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yusuffii - dcemdcem 0:1

55e minuut.
Fındıkçı geeft een hoge lob. Akman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman geeft de bal voor. Kurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurt draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft een hoge lob. Ardınç rent richting de bal. Ardınç draait met de bal, schiet en ... Fakiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yusuffii - dcemdcem 1:1

81e minuut.
Görgülü is nu in balbezit. Adıyamanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gökkuş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yusuffii 38%, dcemdcem 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yusuffii - dcemdcem 1:1