Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 5
  • Stadion: Glam66 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2383
Glam66 NAZHİRAN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Oğulsoy is nu in balbezit. Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu passt de bal met de wreef. Aksoy rent richting de bal. Aksoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oğulsoy is nu in balbezit. Sahil rent richting de bal. Sahil passt de bal zonder na te denken. Daar is Esenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahil onderschept slim de pass. Sahil geeft een hoge lob. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Çanakkaleliler is nu in balbezit. Değirmenci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çanakkaleliler raakt geblesseerd tijdens het duel. Çanakkaleliler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Esenoğlu is nu in balbezit. Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu onderschept slim de pass. Esenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sahil geeft een lange en hoge pass. Chlebisz heeft problemen om de bal te vangen. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy schiet op doel. Atabay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - NAZHİRAN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glam66 36%, NAZHİRAN 64%.
Glam66 - NAZHİRAN 0:1

52e minuut.
Achinelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ankaralıoğlu de bal. Ankaralıoğlu geeft een hoge lob. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Akalan kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurtçu de bal. Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğulsoy is nu in balbezit. Oğulsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Achinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu probeert naar een medespeler te passen. Esenoğlu is nu in balbezit. Esenoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ötmez passt de bal met de wreef. Shubin is nu in balbezit. Shubin met een sublieme pass. Daar is Esenoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glam66 - NAZHİRAN 1:1

69e minuut.
Shubin is nu in balbezit. Sahil is nu in balbezit. Sahil passt de bal met de wreef. Aksoy rent richting de bal. Aksoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sahil is nu in balbezit. Oğulsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu rent richting de bal. Oğulsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğulsoy schiet op doel. Koçyiğit bokst de bal weg.

85e minuut.
Shubin is nu in balbezit. Shubin passt de bal zonder na te denken. Esenoğlu rent richting de bal. Esenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - NAZHİRAN 2:1

87e minuut.
Yurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir onderschept slim de pass. Tokdemir met een sublieme pass. Esenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glam66 28%, NAZHİRAN 72%.
Glam66 - NAZHİRAN 2:1