Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalecik Futbol Klübü Arelion FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Klungelig pakt İmamoğlu de bal. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. İmamoğlu begaat een overtreding. Yollu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalecik Futbol Klübü 48%, Arelion FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalecik Futbol Klübü - Arelion FC 0:0

53e minuut.
Erdemli rent richting de bal. Erdemli met een sublieme pass. Aymelek heeft problemen om de bal te vangen. İmamoğlu rent richting de bal. İmamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye geeft de bal voor. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu schiet op doel. Gümüşsöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Çayan trapt de bal weg van het doel. İmamoğlu kopt de bal weg. Pendiye rent richting de bal. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aymelek met een sublieme pass. Klungelig pakt Yollu de bal. Yollu geeft een hoge lob. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
İmamoğlu is nu in balbezit. Develioğlu is nu in balbezit. Tuğral onderschept slim de pass. Develioğlu onderschept slim de pass. Develioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalecik Futbol Klübü 60%, Arelion FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalecik Futbol Klübü - Arelion FC 0:0