Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 5
  • Stadion: DALOKAYFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1137
DALOKAYFC Malatya F.K.
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Alköprü met een sublieme pass. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli passt de bal zonder na te denken. Boyar is nu in balbezit. Boyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - Malatya F.K. 1:0

18e minuut.
Sivrice geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beyaz met de inworp. Kafkaslı is nu in balbezit. Kafkaslı geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ceylan geeft de bal voor. Sessiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzunkalan de bal. Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ceylan onderschept slim de pass. Kafkaslı verovert de bal door een tackle van achteren. Kafkaslı passt de bal zonder na te denken. Kırşehirli is nu in balbezit. Kırşehirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kirtutmaz met een snelle inworp. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu passt de bal met de wreef. Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslı geeft de bal voor. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kafkaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice onderschept slim de pass. Sivrice geeft de bal voor. Daar is Boyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Uzunkalan rent richting de bal. Sessiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sessiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kırşehirli de bal. Kırşehirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Alköprü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Öztekeci komt het veld opgelopen. Hoşgör met een harde bal richting middenveld. Kafkaslı kopt de bal weg. Yedier probeert de bal met de borst te controleren. Kırşehirli verovert de bal door een tackle van achteren. Kırşehirli haalt uit met een fantastische trap. Kafkaslıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DALOKAYFC 53%, Malatya F.K. 47%.
DALOKAYFC - Malatya F.K. 1:0

47e minuut.
Kirtutmaz geeft een lange en hoge pass. Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beyaz zal de hoekschop nemen. Özsoylu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DALOKAYFC - Malatya F.K. 1:1

56e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Terlemez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özsoylu. Terlemez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Ceylan is nu in balbezit. Ceylan passt de bal zonder na te denken. Öztekeci is nu in balbezit. Beyaz verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaz haalt uit met een fantastische trap. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - Malatya F.K. 1:2

89e minuut.
Aladağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladağ speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyar rent richting de bal. Boyar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DALOKAYFC 48%, Malatya F.K. 52%.
DALOKAYFC - Malatya F.K. 1:2