Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor NAZHİRAN
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili onderschept slim de pass. Denizlili probeert naar een medespeler te passen. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:1

6e minuut.
Kutsal is nu in balbezit. Değirmenci verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmenci speelt de bal door. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Yurtçu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kış is nu in balbezit. Ankaralıoğlu is nu in balbezit. Kış onderschept slim de pass. Kış schiet op doel. Koçyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Yurtçu de bal onder controle te krijgen. Bakırcıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurtçu. Yurtçu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
İskele is nu in balbezit. İskele geeft een lange en hoge pass. Sahil kopt de bal weg. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
İğdeci passt de bal zonder na te denken. Daar is Denizlili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denizlili passt de bal zonder na te denken. Aksoy rent richting de bal. Aksoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:2

33e minuut.
Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahil geeft een lange en hoge pass. İskele is nu in balbezit. Aksoy rent richting de bal. Aksoy draait met de bal, schiet en ... Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Değirmenci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aksoy rent richting de bal. Aksoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:3

39e minuut.
Inworp. İğdeci met een snelle inworp. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili onderschept slim de pass. Denizlili geeft een hoge lob. Doğukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:4

41e minuut.
Haktanır rent richting de bal. Denizlili verovert de bal door een tackle van achteren. Denizlili speelt de bal door. Aksoy rent richting de bal. Aksoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKİ Tavşanlı Linyit Spor 56%, NAZHİRAN 44%.
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:4

48e minuut.
Hun geeft een hoge lob. Inworp. İğdeci met een snelle inworp. Denizlili bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ankaralıoğlu geeft een lange en hoge pass. İskele is nu in balbezit. İskele geeft een lange en hoge pass. Aksoy rent richting de bal. Aksoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kırşehirliler controleert de bal met de borst. İğdeci bereikt de bal nog maar net als eerste. İğdeci passt de bal met de wreef. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İğdeci met een snelle inworp. Seyirten is nu in balbezit. Denizlili verovert de bal door een tackle van achteren. Denizlili passt de bal in één keer door. Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Akalan geeft de bal voor. Değirmenci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutsal. Kutsal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Adana rent richting de bal. Adana geeft een hoge lob. Adana probeert de bal aan de voet te houden. Seyirten rent richting de bal. Seyirten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kutsal is nu in balbezit. Denizlili verovert de bal door een tackle van achteren. Denizlili geeft een lange en hoge pass. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKİ Tavşanlı Linyit Spor 62%, NAZHİRAN 38%.
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - NAZHİRAN 0:4