Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hatay Futbol Klübü Aksaray 68
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Alperensoy is nu in balbezit. Alperensoy passt de bal zonder na te denken. Aksaraylılar heeft problemen om de bal te vangen. Teke is nu in balbezit. Teke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Eskitoprak passt de bal zonder na te denken. Benli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benli passt de bal zonder na te denken. Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Karabük probeert naar een medespeler te passen. Sakaryalılar rent richting de bal. Eskitoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Benli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Benli haalt uit met een fantastische trap. Afşar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Özgörkey geeft een lange en hoge pass. Birler met een sublieme pass. Aksaraylılar is nu in balbezit. Teke onderschept slim de pass. Teke schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Karabük probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakaryalılar rent richting de bal. Eskitoprak verovert de bal door een tackle van achteren. Eskitoprak haalt uit met een fantastische trap. Tekirel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatay Futbol Klübü 42%, Aksaray 68 58%.
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 1:0

47e minuut.
Vanlıoğlu is nu in balbezit. Vanlıoğlu passt de bal met de wreef. Aksaraylılar geeft een lange en hoge pass. Benli is nu in balbezit. Benli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 2:0

56e minuut.
Eskitoprak rent richting de bal. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Demiray geeft de bal voor. Özgörkey rent richting de bal. Özgörkey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Karaibrahimgil rent richting de bal. Toker onderschept slim de pass. Toker probeert naar een medespeler te passen. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 2:1

74e minuut.
Benli is nu in balbezit. Toker verovert de bal door een tackle van achteren. Toker geeft een hoge lob. Birler is nu in balbezit. Birler geeft de bal voor. Tufan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tufan met een harde bal richting middenveld. Sakaryalılar kopt de bal weg. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Şanalp de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 2:2

80e minuut.
Eskitoprak rent richting de bal. Eskitoprak passt de bal zonder na te denken. Benli is nu in balbezit. Benli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 3:2

86e minuut.
Demiray onderschept slim de pass. Demiray geeft een hoge lob. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke is nu in balbezit. Teke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatay Futbol Klübü 34%, Aksaray 68 66%.
Hatay Futbol Klübü - Aksaray 68 3:2