Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 5
  • Stadion: Glam66 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1376
Glam66 DALOKAYFC
Normal Tactiek 442
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Tezalmaz geeft een lange en hoge pass. Fay is nu in balbezit. Esenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Esenoğlu draait met de bal, schiet en ... Kafkaslıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - DALOKAYFC 1:0

17e minuut.
Shubin kopt de bal weg. Oğulsoy rent richting de bal. Terlemez begaat een overtreding. Terlemez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu onderschept slim de pass. Esenoğlu speelt de bal door. Oğulsoy is nu in balbezit. Oğulsoy haalt uit met een fantastische trap. Kafkaslıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Shubin geeft de bal voor. Tezalmaz is nu in balbezit. Tezalmaz passt de bal zonder na te denken. Oğulsoy is nu in balbezit. Oğulsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kafkaslıoğlu met een harde bal richting middenveld. Daar is Achinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achinelli passt de bal met de wreef. Esenoğlu is nu in balbezit. Esenoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - DALOKAYFC 2:0

44e minuut.
Klungelig pakt Alköprü de bal. Shubin rent richting de bal. Shubin met een sublieme pass. Tezalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Tezalmaz speelt de bal door. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glam66 25%, DALOKAYFC 75%.
Glam66 - DALOKAYFC 2:0

55e minuut.
Achinelli heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez passt de bal in één keer door. Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubin geeft de bal voor. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Shubin is nu in balbezit. Shubin geeft een lange en hoge pass. Gökçe rent richting de bal. Tokdemir onderschept slim de pass. Tokdemir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tokdemir geeft een hoge lob. Tezalmaz probeert naar een medespeler te passen. Esenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kafkaslıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - DALOKAYFC 3:0

63e minuut.
Esenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Shubin is nu in balbezit. Ceylan is nu in balbezit. Oğulsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Oğulsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oğulsoy is nu in balbezit. Oğulsoy met een sublieme pass. Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esenoğlu is nu in balbezit. Esenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shubin onderschept slim de pass. Shubin passt de bal in één keer door. Esenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esenoğlu schiet op doel. Kafkaslıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - DALOKAYFC 4:0

73e minuut.
Oğulsoy rent richting de bal. Uzunkalan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzunkalan probeert naar een medespeler te passen. Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glam66 - DALOKAYFC 5:0

75e minuut.
Shubin is nu in balbezit. Shubin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gökçe de bal. Esenoğlu rent richting de bal. Esenoğlu schiet op doel. Kafkaslıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gökçe geeft de bal voor. Inworp. Tokdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oğulsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğulsoy probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glam66 25%, DALOKAYFC 75%.
Glam66 - DALOKAYFC 5:0