Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 5
  • Stadion: KOÇ SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2192
KOÇ SK Hasoem FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sualmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bakır de bal. Bakır speelt de bal door. İsfendiyar is nu in balbezit. İsfendiyar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Deryadeniz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canatapan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Daar is Tokatlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmara rent richting de bal. Marmara passt de bal in één keer door. İskele is nu in balbezit. İskele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sualmaz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Canatapan onderschept slim de pass. Canatapan geeft de bal voor. Pekmezcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. İskele is nu in balbezit. İskele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
İsfendiyar passt de bal zonder na te denken. Bakır rent richting de bal. Bakkal maakt een afschuwelijke overtreding. Bakkal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Marmara rent richting de bal. Marmara passt de bal met de wreef. İskele is nu in balbezit. İskele draait met de bal, schiet en ... Sualmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOÇ SK - Hasoem FC 1:0

41e minuut.
Canatapan passt de bal in één keer door. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İsfendiyar de bal. İsfendiyar schiet op doel. Nurhak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOÇ SK 47%, Hasoem FC 53%.
KOÇ SK - Hasoem FC 1:0

60e minuut.
Hocaoğlu geeft de bal voor. Inworp. Canatapan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marmara probeert de bal met de borst te controleren. Marmara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Bakkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmara rent richting de bal. Mir is nu in balbezit. Marmara verovert de bal door een tackle van achteren. Marmara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOÇ SK - Hasoem FC 2:0

63e minuut.
Uşaklıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses geeft de bal voor. İskele bereikt de bal nog maar net als eerste. İskele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Uşaklıoğlu met de inworp. Bakkal rent richting de bal. Bakkal met een sublieme pass. İskele is nu in balbezit. İskele schiet op doel. Koç bokst de bal weg.

83e minuut.
Uşaklıoğlu speelt de bal door. Manav is nu in balbezit. Marmara onderschept slim de pass. Marmara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert İskele de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOÇ SK 47%, Hasoem FC 53%.
KOÇ SK - Hasoem FC 2:0