Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MechanX FC NAZHİRAN
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sahil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çatkıç met een snelle inworp. Çimşir geeft een lange en hoge pass. Çevikyiğit maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MechanX FC - NAZHİRAN 1:0

7e minuut.
Yiğitarslanoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Aksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğitarslanoğlu. Yiğitarslanoğlu krijgt een gele kaart. Aksoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sahil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy haalt uit met een fantastische trap. Çim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Adana met een sublieme pass. Denizlili bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlili passt de bal zonder na te denken. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Denizlili verovert de bal door een tackle van achteren. Aksoy heeft problemen om de bal te vangen. Denizlili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksoy rent richting de bal. Aksoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimşir rent richting de bal. Çimşir probeert naar een medespeler te passen. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Akalan geeft de bal voor. Daar is Koçan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İğdeci speelt de bal door. Aksoy is nu in balbezit. Aksoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Çimşir probeert de bal aan de voet te houden. Yurtçu geeft een lange en hoge pass. Diyarbakırlılar probeert de bal met de borst te controleren. İğdeci rent richting de bal. İğdeci met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MechanX FC 48%, NAZHİRAN 52%.
MechanX FC - NAZHİRAN 1:0

55e minuut.
İlkbahar passt de bal in één keer door. Koçyiğit probeert naar een medespeler te passen. Aksoy kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu geeft de bal voor. Koçyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tekiray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İğdeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denizlili rent richting de bal. Denizlili schiet op doel. Çim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Çevikyiğit geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Akalan de bal onder controle te krijgen. İlkbahar rent richting de bal. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap. Koçyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MechanX FC - NAZHİRAN 2:0

84e minuut.
Çimşir geeft de bal voor. Adana speelt de bal door. Ankaralıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. İlkbahar rent richting de bal. İlkbahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MechanX FC - NAZHİRAN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MechanX FC 37%, NAZHİRAN 63%.
MechanX FC - NAZHİRAN 3:0