Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aksaray 68 Dragon F.C.
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Toker is nu in balbezit. Kök onderschept slim de pass. Kök geeft een hoge lob. Vanlıoğlu rent richting de bal. Vanlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabük rent richting de bal. Karabük passt de bal zonder na te denken. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
İsyankar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsyankar geeft de bal voor. Genç heeft problemen om de bal te vangen. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker haalt uit met een fantastische trap. Havutçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uraz de bal. Uraz met een sublieme pass. Teke bereikt de bal nog maar net als eerste. Teke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksaray 68 - Dragon F.C. 1:0

38e minuut.
Inworp. Uraz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kök speelt de bal door. Toker is nu in balbezit. Toker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Havutçu trapt de bal weg van het doel. Derli kopt de bal weg. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Peynirci verovert de bal door een tackle van achteren. Peynirci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Havutçu met een harde bal richting middenveld. Derli kopt de bal weg. Peynirci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peynirci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aksaray 68 - Dragon F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksaray 68 46%, Dragon F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aksaray 68 - Dragon F.C. 1:1

50e minuut.
İsyankar geeft de bal voor. Dalmaz rent richting de bal. Toker rent richting de bal. Teke is nu in balbezit. Teke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Teke onderschept slim de pass. Bordemir is nu in balbezit. Teke verovert de bal door een tackle van achteren. Teke haalt uit met een fantastische trap. Havutçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksaray 68 - Dragon F.C. 2:1

58e minuut.
Vanlıoğlu onderschept slim de pass. Vanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Karabük is nu in balbezit. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Karabük is nu in balbezit. Sakaryalılar heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kök zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kök moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kök schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birler met een snelle inworp. Klungelig pakt Teke de bal. Teke haalt uit met een fantastische trap. Genç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

72e minuut.
Inworp. Uşaklıoğlu met een snelle inworp. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli geeft een hoge lob. Peynirci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Derli is nu in balbezit. Sakaryalılar onderschept slim de pass. Peynirci verovert de bal door een tackle van achteren. Derli rent richting de bal. Derli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksaray 68 42%, Dragon F.C. 58%.
Aksaray 68 - Dragon F.C. 2:1