Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor MechanX FC
451 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
İskele geeft een hoge lob. Inworp. Çatkıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çimşir bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimşir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kış met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çatkıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 0:1

4e minuut.
Karcı verovert de bal door een tackle van achteren. Kış met een sublieme pass. Bakırcıoğlu rent richting de bal. Bakırcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Çim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:1

7e minuut.
Alaşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koçan komt het veld opgelopen. Özbakan met de inworp. İlkbahar geeft een lange en hoge pass. Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çevikyiğit heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:2

9e minuut.
Haktanır is nu in balbezit. İlkbahar verovert de bal door een tackle van achteren. İlkbahar met een sublieme pass. Çevikyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
İlkbahar verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:3

26e minuut.
Asilsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilsu geeft een hoge lob. Ekinözü probeert de bal aan de voet te houden. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten haalt uit met een fantastische trap. Çim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Koçan passt de bal zonder na te denken. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit probeert naar een medespeler te passen. İlkbahar rent richting de bal. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKİ Tavşanlı Linyit Spor 65%, MechanX FC 35%.
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:4

48e minuut.
Çimşir met een sublieme pass. İlkbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit schiet op doel. Doğukan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kırşehirliler geeft een lange en hoge pass. Ekinözü bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekinözü roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ekinözü kan niet meer verder spelen. Yiğitarslanoğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Seyirten speelt de bal door. Özbakan rent richting de bal. Asilsu maakt een afschuwelijke overtreding. Asilsu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karcı geeft een hoge lob. İlkbahar kopt de bal weg. Haktanır heeft problemen om de bal te vangen. Çevikyiğit is nu in balbezit. Çevikyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Diyarbakırlılar heeft problemen om de bal te vangen. Kış is nu in balbezit. Kış schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKİ Tavşanlı Linyit Spor 63%, MechanX FC 37%.
TKİ Tavşanlı Linyit Spor - MechanX FC 1:4