Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 5
  • Stadion: DALOKAYFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2143
DALOKAYFC MechanX FC
442 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
İlkbahar passt de bal zonder na te denken. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli passt de bal in één keer door. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tekiray is nu in balbezit. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez speelt de bal door. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
İlkbahar verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ceylan met de inworp. İlkbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sahilli rent richting de bal. Çatkıç verovert de bal door een tackle van achteren. Çatkıç speelt de bal door. İlkbahar is nu in balbezit. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çevikyiğit geeft een lange en hoge pass. Çimşir is nu in balbezit. Çimşir geeft een lange en hoge pass. İlkbahar rent richting de bal. İlkbahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Koçan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boyar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koçan. Koçan krijgt een gele kaart. Boyar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gökçe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boyar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Çevikyiğit is nu in balbezit. Çevikyiğit passt de bal zonder na te denken. Gökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar verovert de bal door een tackle van achteren. İlkbahar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - MechanX FC 0:1

31e minuut.
Sahilli verovert de bal door een tackle van achteren. Sahilli met een sublieme pass. Ceylan heeft problemen om de bal te vangen. İlkbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - MechanX FC 0:2

37e minuut.
Çevikyiğit is nu in balbezit. Ceylan is nu in balbezit. Çevikyiğit onderschept slim de pass. İlkbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - MechanX FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DALOKAYFC 67%, MechanX FC 33%.
DALOKAYFC - MechanX FC 0:3

59e minuut.
Çimşir onderschept slim de pass. Çimşir probeert naar een medespeler te passen. İlkbahar met een sublieme pass. Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DALOKAYFC - MechanX FC 0:4

69e minuut.
Özbakan met een sublieme pass. Ceylan rent richting de bal. Çimşir verovert de bal door een tackle van achteren. İlkbahar is nu in balbezit. İlkbahar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tekiray geeft een lange en hoge pass. Sivrice heeft problemen om de bal te vangen. Sivrice speelt de bal door. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Ceylan is nu in balbezit. Ceylan passt de bal in één keer door. Sahilli is nu in balbezit. Boyar rent richting de bal. Boyar schiet op doel. Çim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Alköprü met een sublieme pass. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray geeft een hoge lob. İlkbahar rent richting de bal. İlkbahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DALOKAYFC 48%, MechanX FC 52%.
DALOKAYFC - MechanX FC 0:4