Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fb_Gecekusu GMG Sportive
ilk yarı Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 21.9
adequate Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Türkkan kopt de bal weg. Inworp. Ömeroğlu met een snelle inworp. Abacı is nu in balbezit. Abacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bilecikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacı is nu in balbezit. Abacı passt de bal met de wreef. Daar is Švejdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švejdar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Hatıra verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Türkkan zijn tegenspeler op de grond. Hatıra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durmazakar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bender is nu in balbezit. Bender schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şahiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemşah onderschept slim de pass. Acemşah speelt de bal door. Türkkan rent richting de bal. Türkkan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gül speelt de bal door. Daar is Türkkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkkan passt de bal met de wreef. Acemşah rent richting de bal. Acemşah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Hatıra de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül geeft een lange en hoge pass. Bilecikli is nu in balbezit. Türkkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkan passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - GMG Sportive 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 53%, GMG Sportive 47%.
Fb_Gecekusu - GMG Sportive 0:1

46e minuut.
Akbaba passt de bal met de wreef. Ömeroğlu is nu in balbezit. Ömeroğlu passt de bal met de wreef. Švejdar is nu in balbezit. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ortakoğlu met een snelle inworp. Özatak is nu in balbezit. Švejdar begaat een overtreding. Švejdar krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akbaba met een sublieme pass. Ezilmez rent richting de bal. Bender onderschept slim de pass. Bender schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Şahiner rent richting de bal. Şahiner geeft een hoge lob. Bilecikli kopt de bal weg. Türkkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Švejdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abacı is nu in balbezit. Abacı met een sublieme pass. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abacı probeert de bal aan de voet te houden. Abacı speelt de bal door. Švejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejdar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ezilmez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ömeroğlu met een sublieme pass. Abacı probeert de bal met de borst te controleren. Ortakoğlu rent richting de bal. Švejdar verovert de bal door een tackle van achteren. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. Temizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fb_Gecekusu - GMG Sportive 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 43%, GMG Sportive 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fb_Gecekusu - GMG Sportive 1:1