Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gürgentepe Belediye Spor Selçuk Kooperatif Spor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sessiz controleert de bal met de borst. Gökoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlan passt de bal zonder na te denken. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 1:0

7e minuut.
Gün rent richting de bal. Sessiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sessiz passt de bal met de wreef. Aktürk rent richting de bal. Aktürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Siirtliler verovert de bal door een tackle van achteren. Siirtliler probeert naar een medespeler te passen. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gaziantepli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Temizel rent richting de bal. Sessiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temizel raakt geblesseerd tijdens het duel. Sessiz met een sublieme pass. Ötkün komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 2:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Sessiz de bal onder controle te krijgen. Gökoğlan rent richting de bal. Gökoğlan passt de bal in één keer door. Temizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temizel schiet op doel. Derman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürgentepe Belediye Spor 54%, Selçuk Kooperatif Spor 46%.
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 2:0

71e minuut.
Aktürk rent richting de bal. Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Hun is nu in balbezit. Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hergül is nu in balbezit. Çalışkaner verovert de bal door een tackle van achteren. Çalışkaner speelt de bal door. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Temizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temizel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 3:0

83e minuut.
Çalışkaner onderschept slim de pass. Çöloğlu is nu in balbezit. Çalışkaner verovert de bal door een tackle van achteren. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Temizel rent richting de bal. De bal raakt de paal. Temizel rent richting de bal. Temizel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 4:0

86e minuut.
Gaziantepli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün rent richting de bal. Gün passt de bal met de wreef. Temizel is nu in balbezit. Temizel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürgentepe Belediye Spor 48%, Selçuk Kooperatif Spor 52%.
Gürgentepe Belediye Spor - Selçuk Kooperatif Spor 5:0