Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Derinova Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1887
Korgun S.K. İpekyolu A.Ş.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlek verovert de bal door een tackle van achteren. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palu de bal. Palu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cemre geeft de bal voor. Yozgatlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Cankurtaran de bal. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Palu heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk rent richting de bal. Asiltürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kutluk haalt uit met een fantastische trap. Ezilmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Kıratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıratlı probeert naar een medespeler te passen. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sakaryalı passt de bal met de wreef. Kıratlı speelt de bal door. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Taşkıner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Akkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acaroğlu is nu in balbezit. Kutluk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kutluk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korgun S.K. 57%, İpekyolu A.Ş. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korgun S.K. - İpekyolu A.Ş. 0:0

53e minuut.
Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı met een sublieme pass. Tekpar is nu in balbezit. Kocaeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kocaeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı met een sublieme pass. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel. De bal raakt de paal. Ezilmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korgun S.K. - İpekyolu A.Ş. 0:1

63e minuut.
Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu met een sublieme pass. Sakaryalı rent richting de bal. Kıratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kıratlı geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korgun S.K. - İpekyolu A.Ş. 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Batmanlı de bal. Batmanlı passt de bal zonder na te denken. Cemre speelt de bal door. Akkan is nu in balbezit. Akkan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korgun S.K. 46%, İpekyolu A.Ş. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korgun S.K. - İpekyolu A.Ş. 1:1