Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosdakspor Derinova
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Özdeviren met de inworp. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ardınç zijn tegenspeler op de grond. Ardınç krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Geçirmez rent richting de bal. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosdakspor - Derinova 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pektemek met een snelle inworp. Erkişi rent richting de bal. Erkişi met een sublieme pass. Adanalı geeft een lange en hoge pass. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosdakspor - Derinova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosdakspor 48%, Derinova 52%.
Kosdakspor - Derinova 0:2

59e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Ardınç is nu in balbezit. Ardınç passt de bal in één keer door. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap. Ecevit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ardınç met de inworp. Adsız heeft problemen om de bal te vangen. Adsız geeft een lange en hoge pass. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Pektemek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksal is nu in balbezit. Göksal geeft een hoge lob. Adsız kopt de bal weg. Klungelig pakt Toprak de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Erkişi is nu in balbezit. Erkişi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Güleç de bal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel. Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Boğatay is nu in balbezit. Ardınç onderschept slim de pass. Ardınç passt de bal zonder na te denken. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Manisa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kibar de bal. Adanalı is nu in balbezit. Manisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Adsız passt de bal zonder na te denken. Uşaklılar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toprak. Uşaklılar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ardınç neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosdakspor 45%, Derinova 55%.
Kosdakspor - Derinova 0:2