Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAGRI FIRIN F.C. Sarıçam S.K.
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Albayrak rent richting de bal. Akçakale is nu in balbezit. Akçakale met een sublieme pass. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Çim trapt de bal weg. Klungelig pakt Diyarbakırlılar de bal. Diyarbakırlılar probeert naar een medespeler te passen. Albayrak rent richting de bal. Albayrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 0:1

18e minuut.
Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner is nu in balbezit. Çığırtkan onderschept slim de pass. Çığırtkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:1

22e minuut.
Beşok speelt de bal door. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan speelt de bal door. Çığırtkan rent richting de bal. Çığırtkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bileciklioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileciklioğlu geeft een lange en hoge pass. Akçakale rent richting de bal. Akçakale haalt uit met een fantastische trap. Demirpençe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Unakıtan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albayrak rent richting de bal. Albayrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:2

45e minuut.
Tamarslan rent richting de bal. Keban begaat een overtreding. Tamarslan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alex zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çığırtkan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAGRI FIRIN F.C. 63%, Sarıçam S.K. 37%.
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:2

51e minuut.
Akçakale speelt de bal door. Albayrak rent richting de bal. Albayrak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beşok de bal onder controle te krijgen. Kutman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:3

58e minuut.
Keban geeft een lange en hoge pass. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe rent richting de bal. Akçakale verovert de bal door een tackle van achteren. Akçakale haalt uit met een fantastische trap. Kutman bokst de bal weg. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçakale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Demirpençe rent richting de bal. Unakıtan verovert de bal door een tackle van achteren. Alex legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Unakıtan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Albayrak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:4

78e minuut.
Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltacı passt de bal zonder na te denken. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albayrak rent richting de bal. Albayrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Buitenspel voor Albayrak. Goede buitenspelval van de verdediging. Kutman neemt vlug de vrije trap. Diyarbakırlılar probeert naar een medespeler te passen. Albayrak is nu in balbezit. Albayrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 1:5

90e minuut.
Çim verovert de bal door een tackle van achteren. Çim probeert naar een medespeler te passen. Çığırtkan rent richting de bal. Baltacı rent richting de bal. Baltacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAGRI FIRIN F.C. 60%, Sarıçam S.K. 40%.
CAGRI FIRIN F.C. - Sarıçam S.K. 2:5