Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mut F.K. İpekyolu A.Ş.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hüralp met een harde bal richting middenveld. Daar is Yozgatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören is nu in balbezit. Güngören schiet op doel. Gelgit probeert de bal aan de voet te houden. Hüralp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gelgit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelgit geeft een hoge lob. Türkbay probeert de bal aan de voet te houden. Elazığlılar rent richting de bal. Elazığlılar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Demirçetin kopt de bal weg. Gelgit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güngören rent richting de bal. Güngören schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mut F.K. - İpekyolu A.Ş. 1:0

21e minuut.
Gültiken passt de bal in één keer door. Kutluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk rent richting de bal. Saraylı met een sublieme pass. Paal!

26e minuut.
Demirçetin speelt de bal door. Tekpar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İğdeci. İğdeci krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Yozgatlı kopt de bal weg. Daar is Kutluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elazığlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gültiken rent richting de bal. Gültiken passt de bal in één keer door. Demirçetin probeert de bal aan de voet te houden. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mut F.K. 36%, İpekyolu A.Ş. 64%.
Mut F.K. - İpekyolu A.Ş. 1:0

48e minuut.
Kutsal is nu in balbezit. Kutluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutsal raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutsal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay schiet op doel. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mut F.K. - İpekyolu A.Ş. 2:0

50e minuut.
Demirçetin is nu in balbezit. Palu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirçetin. Demirçetin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gelgit trapt de bal weg. Demirçetin kopt de bal weg. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkbay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yıkılmaz geeft een lange en hoge pass. Türkbay is nu in balbezit. Türkbay passt de bal in één keer door. Güngören rent richting de bal. Güngören schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Horozcu kopt de bal weg. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin passt de bal met de wreef. Türkbay is nu in balbezit. Türkbay haalt uit met een fantastische trap. Hüralp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gelgit met een sublieme pass. Daar is Elazığlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı rent richting de bal. Güngören is nu in balbezit. Güngören haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yıkılmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tokgöz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mut F.K. 37%, İpekyolu A.Ş. 63%.
Mut F.K. - İpekyolu A.Ş. 2:0