Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Küçükçekmece Türk Gücü Korgun S.K.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lokmanoğlu rent richting de bal. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kıratlı is nu in balbezit. Kıratlı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Asiltürk verovert de bal door een tackle van achteren. Asiltürk geeft een lange en hoge pass. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner onderschept slim de pass. Taşkıner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ezilmez met een sublieme pass. Lokmanoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 0:1

22e minuut.
Cemre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adıtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ataker rent richting de bal. Ataker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kocaeli speelt de bal door. Tatanga geeft een lange en hoge pass. Altın kopt de bal weg. Ataker is nu in balbezit. Ataker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Küçükçekmece Türk Gücü 55%, Korgun S.K. 45%.
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 0:1

58e minuut.
Batmanlı met een snelle inworp. Belenbay rent richting de bal. Edirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenbay onderschept slim de pass. Belenbay geeft een hoge lob. Sakarya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 0:2

72e minuut.
Edirne kopt de bal weg. Batmanlı speelt de bal door. Altın bereikt de bal nog maar net als eerste. Altın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 1:2

75e minuut.
Taşkıner is nu in balbezit. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Alperensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaeli onderschept slim de pass. Kocaeli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Susmaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kıratlı met een snelle inworp. Kocaeli rent richting de bal. Kocaeli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sakarya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Küçükçekmece Türk Gücü 61%, Korgun S.K. 39%.
Küçükçekmece Türk Gücü - Korgun S.K. 1:3