Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kağızman F.K. Düzköy Tayyipspor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Ötkün geeft een lange en hoge pass. Sosyal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azimli. Azimli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Yüreklitürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötkün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bektaşoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vatansever geeft de bal voor. Inworp. Sosyal met de inworp. Ispartalı is nu in balbezit. Ispartalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kavasoğlu is nu in balbezit. Semerci rent richting de bal. Kavasoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavasoğlu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Semerci onderschept slim de pass. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu passt de bal zonder na te denken. Taşgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşgın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Taşgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Bektaşoğlu rent richting de bal. Taşgın is nu in balbezit. Taşgın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosyal met de inworp. Ispartalı is nu in balbezit. Ispartalı draait met de bal, schiet en ... Balkanerdem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kağızman F.K. - Düzköy Tayyipspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kağızman F.K. 48%, Düzköy Tayyipspor 52%.
Kağızman F.K. - Düzköy Tayyipspor 0:1

52e minuut.
Semerci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bektaşoğlu. Semerci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semerci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ufkabakan is nu in balbezit. Ufkabakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kağızman F.K. - Düzköy Tayyipspor 0:2

61e minuut.
Klungelig pakt Sosyal de bal. Sosyal geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ağadan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötkün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bektaşoğlu rent richting de bal. Bektaşoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Özberkiner is nu in balbezit. Özberkiner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Semerci de bal. Bektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bektaşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kağızman F.K. 58%, Düzköy Tayyipspor 42%.
Kağızman F.K. - Düzköy Tayyipspor 0:2