Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selçuk Kooperatif Spor Coko FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergül met de inworp. Çöloğlu speelt de bal door. Aktürk is nu in balbezit. Aktürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Siirtliler speelt de bal door. Mardin is nu in balbezit. Aktürk onderschept slim de pass. Aktürk draait met de bal, schiet en ... Temmuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selçuk Kooperatif Spor - Coko FC 1:0

28e minuut.
Sessiz passt de bal zonder na te denken. Atabey geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tunaboylu de bal onder controle te krijgen. Yeşilyurt rent richting de bal. Yeşilyurt haalt uit met een fantastische trap. Derman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selçuk Kooperatif Spor 40%, Coko FC 60%.
Selçuk Kooperatif Spor - Coko FC 1:0

47e minuut.
Sessiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessiz passt de bal in één keer door. Daar is Şaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aktürk rent richting de bal. Aktürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Şaner speelt de bal door. Tandır rent richting de bal. Tandır passt de bal zonder na te denken. Yeşilyurt is nu in balbezit. Yeşilyurt draait met de bal, schiet en ... Derman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Burdurluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun onderschept slim de pass. Hun speelt de bal door. Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalkancı zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lokmacıoğlu geeft de bal voor. Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül geeft een hoge lob. Kalkancı rent richting de bal. Kalkancı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Siirtliler kopt de bal weg. Klungelig pakt Çöloğlu de bal. Sessiz is nu in balbezit. Yeşilyurt onderschept slim de pass. Yeşilyurt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Selçuk Kooperatif Spor - Coko FC 1:1

81e minuut.
Kalkancı speelt de bal door. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun passt de bal in één keer door. Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selçuk Kooperatif Spor 33%, Coko FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selçuk Kooperatif Spor - Coko FC 1:1