Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
köy takımı GMG Sportive
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Türkkan probeert naar een medespeler te passen. Üçer rent richting de bal. Acemşah onderschept slim de pass. Türkkan rent richting de bal. Türkkan haalt uit met een fantastische trap. Altuğra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Süel de bal. Sungurlu is nu in balbezit. Sungurlu probeert naar een medespeler te passen. Arkas rent richting de bal. Arkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
köy takımı - GMG Sportive 1:0

30e minuut.
Doeltrap. Altuğra trapt de bal weg. Ortakoğlu kopt de bal weg. Türkkan rent richting de bal. Türkkan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sungurlu is nu in balbezit. Türkkan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkkan passt de bal met de wreef. Acemşah is nu in balbezit. Acemşah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Soyubüyük heeft problemen om de bal te vangen. Sungurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sungurlu geeft een hoge lob. Arkas rent richting de bal. Arkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: köy takımı 48%, GMG Sportive 52%.
köy takımı - GMG Sportive 1:0

47e minuut.
Türköne onderschept slim de pass. Barışkan rent richting de bal. Barışkan geeft de bal voor. Arkas is nu in balbezit. Arkas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Barışkan de bal. Bilecikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikli passt de bal met de wreef. Türkkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
köy takımı - GMG Sportive 1:1

62e minuut.
Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas passt de bal met de wreef. Barışkan is nu in balbezit. Barışkan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Türköne de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ezilmez is nu in balbezit. Ezilmez geeft de bal voor. Soyubüyük kopt de bal weg. Barışkan is nu in balbezit. Barışkan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: köy takımı 57%, GMG Sportive 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
köy takımı - GMG Sportive 1:1