Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SİİRT SPOR Kosdakspor
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşsiz rent richting de bal. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Eşsiz probeert de bal aan de voet te houden. Kibar rent richting de bal. Kibar passt de bal zonder na te denken. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SİİRT SPOR - Kosdakspor 0:1

26e minuut.
Daar is Uşaklılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar is nu in balbezit. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Atıcı geeft de bal voor. Ardınç geeft de bal voor. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Yedi trapt de bal weg. Lokmacı kopt de bal weg. Burdur rent richting de bal. Burdur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Çallı rent richting de bal. Kibar onderschept slim de pass. Kibar met een sublieme pass. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SİİRT SPOR 50%, Kosdakspor 50%.
SİİRT SPOR - Kosdakspor 0:1

48e minuut.
Uşaklılar rent richting de bal. Şanlı rent richting de bal. Uşaklılar onderschept slim de pass. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar onderschept slim de pass. Kibar speelt de bal door. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uşaklılar. Alaroğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Alaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar is nu in balbezit. Manisa probeert naar een medespeler te passen. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Manisa passt de bal zonder na te denken. Göksal rent richting de bal. Göksal speelt de bal door. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ardınç met een sublieme pass. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Kibar draait met de bal, schiet en ... Atıcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Atıcı geeft een hoge lob. Manisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisa met een sublieme pass. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşaklılar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Çallı met een sublieme pass. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tokatlıoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SİİRT SPOR 59%, Kosdakspor 41%.
SİİRT SPOR - Kosdakspor 0:1