Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fb_Gecekusu Kosdakspor
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Canyiğit trapt de bal weg. Kibar kopt de bal weg. Üstündağ probeert de bal aan de voet te houden. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Abacı met een sublieme pass. Švejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçirmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejdar verovert de bal door een tackle van achteren. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 1:0

16e minuut.
Švejdar is nu in balbezit. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. Daar is Geçirmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švejdar rent richting de bal. Švejdar draait met de bal, schiet en ... Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardınç verovert de bal door een tackle van achteren. Ardınç probeert naar een medespeler te passen. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 1:1

32e minuut.
Manisa passt de bal met de wreef. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Švejdar rent richting de bal. Švejdar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 2:1

33e minuut.
Demli rent richting de bal. Zaccagnini rent richting de bal. Demli probeert naar een medespeler te passen. Švejdar is nu in balbezit. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Abacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güngörmüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini onderschept slim de pass. Zaccagnini geeft een hoge lob. Güleç heeft problemen om de bal te vangen. Canyiğit bokst de bal weg.

45e minuut.
Ardınç met de inworp. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsız begaat een overtreding. Özaltay roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özaltay kan niet meer verder spelen. Göçer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 48%, Kosdakspor 52%.
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 2:1

48e minuut.
Ömeroğlu passt de bal zonder na te denken. Švejdar rent richting de bal. Güleç rent richting de bal. Švejdar verovert de bal door een tackle van achteren. Švejdar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 3:1

53e minuut.
Ömeroğlu met een sublieme pass. Göçer is nu in balbezit. Kibar maakt een afschuwelijke overtreding. Göçer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Klungelig pakt Göksal de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ... Çeşmeci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 3:2

78e minuut.
Kibar rent richting de bal. Uşaklılar is nu in balbezit. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar schiet op doel. Çeşmeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 3:3

89e minuut.
Manisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisa probeert naar een medespeler te passen. Švejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejdar haalt uit met een fantastische trap. Güleç probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fb_Gecekusu 60%, Kosdakspor 40%.
Fb_Gecekusu - Kosdakspor 4:3