Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Derinova Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 891
Derinova GMG Sportive
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Türkkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalı passt de bal met de wreef. Kobalak rent richting de bal. Kobalak schiet op doel. Temizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Boğatay verovert de bal door een tackle van achteren. Acemşah onderschept slim de pass. Adanalı begaat een overtreding. Acemşah raakt geblesseerd tijdens het duel. Türkkan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ortakoğlu is nu in balbezit. Kobalak onderschept slim de pass. Kobalak probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pektemek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soyubüyük met de inworp. Klungelig pakt Türkkan de bal. Türkkan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Turkalp kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazalcı met een snelle inworp. Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobalak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pektemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pektemek passt de bal in één keer door. Ezilmez probeert de bal aan de voet te houden. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Derinova - GMG Sportive 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derinova 39%, GMG Sportive 61%.
Derinova - GMG Sportive 1:0

50e minuut.
Pektemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyubüyük onderschept slim de pass. Soyubüyük met een sublieme pass. Acemşah rent richting de bal. Acemşah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kobalak verovert de bal door een tackle van achteren. Kobalak passt de bal met de wreef. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kobalak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Küçükbiçmen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Temizel met een harde bal richting middenveld. Daar is Adanalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemşah met een sublieme pass. Türkkan rent richting de bal. Türkkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Türköne is nu in balbezit. Türköne geeft de bal voor. Klungelig pakt Uztunç de bal. Acemşah is nu in balbezit. Acemşah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Derinova - GMG Sportive 1:1

88e minuut.
Acemşah is nu in balbezit. Boğatay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkkan onderschept slim de pass. Türkkan draait met de bal, schiet en ... Ecevit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derinova - GMG Sportive 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derinova 47%, GMG Sportive 53%.
Derinova - GMG Sportive 1:2