Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sevicispor Sarıçam S.K.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kaskat rent richting de bal. Kaskat passt de bal met de wreef. Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak draait met de bal, schiet en ... Geçitvermez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sevicispor - Sarıçam S.K. 0:1

15e minuut.
Ağrılıoğlu passt de bal zonder na te denken. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Keban bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar onderschept slim de pass. Enginar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Keban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ay verovert de bal door een tackle van achteren. Bileciklioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bileciklioğlu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ay passt de bal in één keer door. Enginar is nu in balbezit. Enginar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Özdemir geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ağrılıoğlu de bal onder controle te krijgen. Kaskat met een sublieme pass. Albayrak rent richting de bal. Albayrak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Diyarbakırlılar speelt de bal door. Kaskat rent richting de bal. Ay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ay krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Uçar is nu in balbezit. Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlılar onderschept slim de pass. Uçar is nu in balbezit. Uçar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ağrılıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albayrak is nu in balbezit. Ağrılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak is nu in balbezit. Albayrak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sevicispor - Sarıçam S.K. 0:2

44e minuut.
Bileciklioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erduyan met een snelle inworp. Uçar is nu in balbezit. Uçar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sevicispor 48%, Sarıçam S.K. 52%.
Sevicispor - Sarıçam S.K. 0:2

57e minuut.
Ay passt de bal in één keer door. Günal bereikt de bal nog maar net als eerste. Günal geeft een lange en hoge pass. Erduyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Günal rent richting de bal. Günal geeft een lange en hoge pass. Bileciklioğlu kopt de bal weg. Uçar is nu in balbezit. Uçar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Saraylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraylı begaat een overtreding. Saraylı krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ağrılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaskat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrılıoğlu begaat een overtreding. Ağrılıoğlu krijgt een gele kaart. Kaskat raakt geblesseerd tijdens het duel. Diyarbakırlılar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saraylı heeft problemen om de bal te vangen. Albayrak rent richting de bal. Albayrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sevicispor - Sarıçam S.K. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sevicispor 33%, Sarıçam S.K. 67%.
Sevicispor - Sarıçam S.K. 0:3