Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GMG Sportive Kosdakspor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bilecikli heeft problemen om de bal te vangen. Kibar is nu in balbezit. Bilecikli begaat een overtreding. Bilecikli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Geçirmez is nu in balbezit. Soyubüyük onderschept slim de pass. Soyubüyük geeft een lange en hoge pass. Acemşah rent richting de bal. Acemşah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMG Sportive - Kosdakspor 1:0

21e minuut.
Tokatlıoğlu geeft de bal voor. Ortakoğlu kopt de bal weg. Türkkan probeert de bal aan de voet te houden. Acemşah is nu in balbezit. Acemşah draait met de bal, schiet en ... Canyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ezilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Uşaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşaklılar draait met de bal, schiet en ... Temizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GMG Sportive - Kosdakspor 1:1

31e minuut.
Bilecikli is nu in balbezit. Kibar verovert de bal door een tackle van achteren. Uşaklılar is nu in balbezit. Kibar rent richting de bal. Kibar schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Klungelig pakt Acemşah de bal. Manisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisa passt de bal met de wreef. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Adsız kopt de bal weg. Daar is Ardınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardınç met een sublieme pass. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
GMG Sportive - Kosdakspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMG Sportive 56%, Kosdakspor 44%.
GMG Sportive - Kosdakspor 1:2

53e minuut.
Manisa kopt de bal weg. Ezilmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kibar met een sublieme pass. Uşaklılar rent richting de bal. Uşaklılar schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Bilecikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikli met een sublieme pass. Acemşah is nu in balbezit. Acemşah haalt uit met een fantastische trap. Tokatlıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ardınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkan onderschept slim de pass. Acemşah rent richting de bal. Türkkan rent richting de bal. Türkkan schiet op doel. Canyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GMG Sportive - Kosdakspor 2:2

86e minuut.
Ardınç probeert naar een medespeler te passen. Uşaklılar is nu in balbezit. Uşaklılar probeert naar een medespeler te passen. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMG Sportive 51%, Kosdakspor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GMG Sportive - Kosdakspor 2:2