Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
köy takımı Sarıçam S.K.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Barışkan kopt de bal weg. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas onderschept slim de pass. Arkas probeert de bal met de borst te controleren. Arkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Sungurlu de bal. Barışkan rent richting de bal. Barışkan passt de bal in één keer door. Arkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Barışkan rent richting de bal. Keban verovert de bal door een tackle van achteren. Üçer rent richting de bal. Arkas is nu in balbezit. Arkas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ateşçi geeft de bal voor. Inworp. Unakıtan met een snelle inworp. Kaskat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaskat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Güner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belek met een snelle inworp. Barışkan rent richting de bal. Barışkan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: köy takımı 53%, Sarıçam S.K. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
köy takımı - Sarıçam S.K. 0:0

49e minuut.
Diyarbakırlılar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marangoz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Bahçeci de bal onder controle te krijgen. Inworp. Çalışır met een snelle inworp. Kaskat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaskat probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Çevik rent richting de bal. Çevik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marangoz de bal. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
köy takımı - Sarıçam S.K. 1:0

76e minuut.
Üçer heeft problemen om de bal te vangen. Üçer probeert naar een medespeler te passen. Arkas is nu in balbezit. Arkas haalt uit met een fantastische trap. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Ülküsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Barışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz onderschept slim de pass. Marangoz speelt de bal door. Kaskat is nu in balbezit. Kaskat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sungurlu heeft problemen om de bal te vangen. Marangoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz passt de bal in één keer door. Keban rent richting de bal. Keban geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albayrak rent richting de bal. Albayrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
köy takımı - Sarıçam S.K. 1:1

89e minuut.
Barışkan rent richting de bal. Barışkan passt de bal zonder na te denken. Bahçeci heeft problemen om de bal te vangen. Albayrak rent richting de bal. Albayrak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: köy takımı 58%, Sarıçam S.K. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
köy takımı - Sarıçam S.K. 1:1