Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalvaç Tayyipspor Kavak Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Yağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan speelt de bal door. Gürsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam haalt uit met een fantastische trap. Güneylioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Karaalibey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağan rent richting de bal. Met opzet legt Kalamış zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kalamış moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalamış schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Gürsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kınık de bal. Küçükandonyadis rent richting de bal. Gürsu is nu in balbezit. Gürsu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalvaç Tayyipspor 49%, Kavak Spor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yalvaç Tayyipspor - Kavak Spor 0:0

48e minuut.
Gürsu rent richting de bal. Küçükandonyadis verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükandonyadis speelt de bal door. Karamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanlı geeft een hoge lob. Ekim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bulanbay probeert de bal aan de voet te houden. Çağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelebi rent richting de bal. Çelebi schiet op doel. Ekim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karaalibey geeft een hoge lob. Inworp. Denizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürsu rent richting de bal. Gürsu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Karaosmanoğlu geeft een hoge lob. Çağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelebi is nu in balbezit. Çağan is nu in balbezit. Çağan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kınık is nu in balbezit. Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsu onderschept slim de pass. Gürsu schiet op doel. Güneylioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalvaç Tayyipspor - Kavak Spor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalvaç Tayyipspor 57%, Kavak Spor 43%.
Yalvaç Tayyipspor - Kavak Spor 0:1