Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: HERMEX Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1805
Gediz Kooperatif Spor Derinkuyu Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Özkelleci is nu in balbezit. Başaransoy rent richting de bal. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy onderschept slim de pass. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sinopluoğlu speelt de bal door. Yolalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolalan passt de bal in één keer door. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci schiet op doel. Bartınlılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Fakıoğlu met een sublieme pass. Başaransoy is nu in balbezit. Besteci begaat een overtreding. Başaransoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantekin wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Şahiner kopt de bal weg. Şahiner is nu in balbezit. Osmangazi onderschept slim de pass. Adaman rent richting de bal. Adaman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gediz Kooperatif Spor - Derinkuyu Belediye Spor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gediz Kooperatif Spor 61%, Derinkuyu Belediye Spor 39%.
Gediz Kooperatif Spor - Derinkuyu Belediye Spor 1:0

50e minuut.
Sucukçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sucukçuoğlu passt de bal in één keer door. Şahiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gediz Kooperatif Spor - Derinkuyu Belediye Spor 2:0

64e minuut.
Yolalan rent richting de bal. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy passt de bal met de wreef. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Günaltay passt de bal met de wreef. Yolalan is nu in balbezit. Sucukçuoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Sucukçuoğlu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Aksaraylıoğlu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksaraylıoğlu met een snelle inworp. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman draait met de bal, schiet en ... Kütahyalılar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Alacabey is nu in balbezit. Aksaraylıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aksaraylıoğlu met een sublieme pass. Şahiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gediz Kooperatif Spor 41%, Derinkuyu Belediye Spor 59%.
Gediz Kooperatif Spor - Derinkuyu Belediye Spor 2:0