Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akyurt Spor Gücü Aybastı İdman Yurdu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Süel geeft een hoge lob. Kendir rent richting de bal. Özlem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özlem krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Samsat controleert de bal met de borst. Halkalı speelt de bal door. Bulanbay is nu in balbezit. Bulanbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:0

23e minuut.
Kavasoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özlem. Kavasoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdenay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Özerbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendir is nu in balbezit. Kendir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Atsız speelt de bal door. Erdenay is nu in balbezit. Erdenay probeert naar een medespeler te passen. Kendir rent richting de bal. Kendir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:1

29e minuut.
Bulanbay met een sublieme pass. Kendir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendir speelt de bal door. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç geeft de bal voor. Paal! Şanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan geeft een lange en hoge pass. Kavasoğlu speelt de bal door. Kendir is nu in balbezit. Kendir draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Kavasoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Kendir de bal. Kavasoğlu rent richting de bal. Kendir is nu in balbezit. Kendir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akyurt Spor Gücü 52%, Aybastı İdman Yurdu 48%.
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:2

63e minuut.
Klungelig pakt Süel de bal. Kavasoğlu is nu in balbezit. Kavasoğlu speelt de bal door. Kendir is nu in balbezit. Kendir draait met de bal, schiet en ... Şanlı bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Süel rent richting de bal. Kavasoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kavasoğlu passt de bal met de wreef. Kendir rent richting de bal. Kendir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Süel speelt de bal door. Kavasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavasoğlu met een sublieme pass. Kendir rent richting de bal. Kendir draait met de bal, schiet en ... Şanlı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akyurt Spor Gücü 55%, Aybastı İdman Yurdu 45%.
Akyurt Spor Gücü - Aybastı İdman Yurdu 1:3