Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: HERMEX Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1568
HERMEX Bolvadin Spor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 24
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Özakman bereikt de bal nog maar net als eerste. Özakman geeft de bal voor. Yazgan speelt de bal door. Doğanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğanyol geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
İskenderoğlu is nu in balbezit. Kıraç rent richting de bal. İskenderoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç is nu in balbezit. Kıraç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ortaylı met de inworp. İskenderoğlu rent richting de bal. İskenderoğlu schiet op doel. Kıraç rent richting de bal. Kıraç schiet op doel. Asaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kıraç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özakman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Bolvadin Spor 0:1

23e minuut.
Asaf met een harde bal richting middenveld. Yazgan kan de bal niet met de borst controleren. Özden maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Özden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Özden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Ulaşan passt de bal zonder na te denken. Kıraç rent richting de bal. İskenderoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç rent richting de bal. Kıraç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Bolvadin Spor 0:2

30e minuut.
Doğanyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğanyol geeft een hoge lob. Daar is Erzurumluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıraç rent richting de bal. Kıraç draait met de bal, schiet en ... Asaf bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 70%, Bolvadin Spor 30%.
HERMEX - Bolvadin Spor 0:2

47e minuut.
Sağlamsoy geeft de bal voor. Yücetürk is nu in balbezit. Yücetürk speelt de bal door. Kıraç rent richting de bal. Kıraç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yücetürk rent richting de bal. İskenderoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erzurumluoğlu. Erzurumluoğlu krijgt een gele kaart. İskenderoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yücetürk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Yaşayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaşayan passt de bal zonder na te denken. Bolkan rent richting de bal. Daar is Bolkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Bolvadin Spor 1:2

85e minuut.
Doğanyol is nu in balbezit. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy passt de bal met de wreef. İskenderoğlu rent richting de bal. İskenderoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ayıboğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıraç rent richting de bal. Kıraç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Bolvadin Spor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 67%, Bolvadin Spor 33%.
HERMEX - Bolvadin Spor 1:3