Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfaklar United Çayıralan Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yanıkses geeft een lange en hoge pass. Taştekin probeert de bal aan de voet te houden. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap. Artvinli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfaklar United - Çayıralan Futbol Klübü 1:0

9e minuut.
Beşikçi rent richting de bal. Boysal onderschept slim de pass. Boysal geeft de bal voor. Topsuz rent richting de bal. Topsuz geeft een lange en hoge pass. Artvinli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Toprak rent richting de bal. Boysal verovert de bal door een tackle van achteren. Boysal passt de bal zonder na te denken. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker schiet op doel. Paal! Artvinli bokst de bal weg.

34e minuut.
Asker verovert de bal door een tackle van achteren. Asker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yanıkses de bal. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker draait met de bal, schiet en ... Artvinli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bercan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niğdeli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfaklar United 39%, Çayıralan Futbol Klübü 61%.
Alfaklar United - Çayıralan Futbol Klübü 1:0

68e minuut.
Cundalı is nu in balbezit. Asker verovert de bal door een tackle van achteren. Asker speelt de bal door. Boysal is nu in balbezit. Boysal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Boysal is nu in balbezit. Boysal passt de bal in één keer door. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap. Artvinli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfaklar United - Çayıralan Futbol Klübü 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfaklar United 33%, Çayıralan Futbol Klübü 67%.
Alfaklar United - Çayıralan Futbol Klübü 2:0