Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalvaç Tayyipspor Akgün Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Karaalibey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yiğitoğlan met een snelle inworp. Yandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Güneylioğlu trapt de bal weg van het doel. Yalgı kopt de bal weg. Karamanlı is nu in balbezit. Kurt is nu in balbezit. Kurt haalt uit met een fantastische trap. Güneylioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Yalgı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hamsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağan is nu in balbezit. Çağan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Binboğa met een sublieme pass. Karaalibey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurt. Kurt krijgt een gele kaart. Karaalibey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karamanlı met een snel genomen vrije trap. Daar is Türköne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çelebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelebi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Çağan probeert naar een medespeler te passen. Yandık is nu in balbezit. Yandık passt de bal met de wreef. Kurt is nu in balbezit. Kurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalvaç Tayyipspor - Akgün Spor Kulübü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalvaç Tayyipspor 62%, Akgün Spor Kulübü 38%.
Yalvaç Tayyipspor - Akgün Spor Kulübü 0:1

68e minuut.
Karamanlı geeft een lange en hoge pass. Türköne kopt de bal weg. Bıçakçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükandonyadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükandonyadis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marmara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zincirkoparan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bıçakçıoğlu geeft een hoge lob. Hamsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Binboğa begaat een overtreding. Binboğa krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Küçükandonyadis is nu in balbezit. Bıçakçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yandık rent richting de bal. Yandık schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalvaç Tayyipspor - Akgün Spor Kulübü 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalvaç Tayyipspor 43%, Akgün Spor Kulübü 57%.
Yalvaç Tayyipspor - Akgün Spor Kulübü 0:2