Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KÖRFEZ FK Alfaklar United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Niğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğdeli passt de bal in één keer door. Daar is Eksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türköne rent richting de bal. Türköne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 1:0

17e minuut.
Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boysal is nu in balbezit. İytaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İytaş krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Topsuz passt de bal zonder na te denken. Boysal is nu in balbezit. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap. Adaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 1:1

24e minuut.
Boysal probeert de bal aan de voet te houden. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar probeert naar een medespeler te passen. Ülke is nu in balbezit. Ülke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Katipalioğulları rent richting de bal. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türköne rent richting de bal. Türköne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 2:1

45e minuut.
Patlar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delikadir komt het veld opgelopen. Delikadir met de inworp. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli geeft een hoge lob. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu draait met de bal, schiet en ... Özartunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KÖRFEZ FK 56%, Alfaklar United 44%.
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 2:1

48e minuut.
İytaş onderschept slim de pass. Türköne is nu in balbezit. Türköne passt de bal met de wreef. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 3:1

52e minuut.
Topsuz onderschept slim de pass. Topsuz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avar de bal. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Türköne heeft problemen om de bal te vangen. İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş speelt de bal door. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Niğdeli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanyeli met de inworp. Türköne rent richting de bal. Türköne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Adaman met een harde bal richting middenveld. Asker kopt de bal weg. Daar is İytaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boysal is nu in balbezit. Boysal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mardinlioğlu rent richting de bal. Niğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardinlioğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KÖRFEZ FK 52%, Alfaklar United 48%.
KÖRFEZ FK - Alfaklar United 3:1