Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giresunspor17 Gumelet
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Özdeğirmenci is nu in balbezit. Kumlu onderschept slim de pass. Fay is nu in balbezit. Fay draait met de bal, schiet en ... Yoldaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - Gumelet 1:0

13e minuut.
Timsahlar heeft problemen om de bal te vangen. Fay is nu in balbezit. Timsahlar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timsahlar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Keskin rent richting de bal. Keskin met een sublieme pass. Tatlışurup rent richting de bal. Tatlışurup geeft een lange en hoge pass. Özdeğirmenci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - Gumelet 2:0

32e minuut.
Nazyapmaz kan de bal niet met de borst controleren. Nazyapmaz passt de bal in één keer door. Kumlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdeğirmenci rent richting de bal. Özdeğirmenci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nazyapmaz rent richting de bal. Çatkıç is nu in balbezit. Nazyapmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazyapmaz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Yosunoğlu is nu in balbezit. Amasyalılar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yosunoğlu. Yosunoğlu krijgt een gele kaart. Amasyalılar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sinop met een snel genomen vrije trap. Yiğitarslanoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 54%, Gumelet 46%.
Giresunspor17 - Gumelet 2:0

46e minuut.
Demirkan passt de bal met de wreef. Timsahlar is nu in balbezit. Timsahlar passt de bal in één keer door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - Gumelet 2:1

63e minuut.
Tolun met een sublieme pass. Kurşun rent richting de bal. Amasyalılar rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Tolun geeft de bal voor. Daar is Amasyalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinop met een sublieme pass. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fay kopt de bal weg. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç speelt de bal door. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar draait met de bal, schiet en ... Başakşehir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Demirkan met de inworp. Sinop is nu in balbezit. Fay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fay krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Demirkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç passt de bal zonder na te denken. Timsahlar rent richting de bal. Timsahlar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 51%, Gumelet 49%.
Giresunspor17 - Gumelet 2:1