Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maksemspor Akyer
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Sarıoğlan rent richting de bal. Sarıoğlan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Unakıtan de bal. Karafatma rent richting de bal. Karafatma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karafatma rent richting de bal. Müniroğlu is nu in balbezit. Karafatma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müniroğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Doeltrap. Kanarya trapt de bal weg van het doel. Bakır met een sublieme pass. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksemspor - Akyer 1:0

18e minuut.
Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çöloğlu. Karafatma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Karafatma kan niet meer verder spelen. Özer komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Günaltay is nu in balbezit. Özer onderschept slim de pass. Özer probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ustael geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Günaltay de bal onder controle te krijgen. Özer speelt de bal door. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Unakıtan is nu in balbezit. Özer rent richting de bal. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ustael met een sublieme pass. Özer is nu in balbezit. Özer passt de bal zonder na te denken. Daar is Unakıtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unakıtan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Özer onderschept slim de pass. Günaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özer onderschept slim de pass. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan draait met de bal, schiet en ... Sessiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksemspor - Akyer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksemspor 30%, Akyer 70%.
Maksemspor - Akyer 2:0

52e minuut.
Günaltay kopt de bal weg. Klungelig pakt Denizsoy de bal. Etken bereikt de bal nog maar net als eerste. Etken passt de bal zonder na te denken. Daar is İzmir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Türkşen kopt de bal weg. Daar is Ustael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besni bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışık verovert de bal door een tackle van achteren. Yakışık draait met de bal, schiet en ... Kanarya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Malatyalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Malatyalıoğlu passt de bal met de wreef. Özer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özer draait met de bal, schiet en ... Türkşen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sessiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Günaltay heeft problemen om de bal te vangen. Günaltay speelt de bal door. Daar is Müniroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maksemspor - Akyer 3:0

75e minuut.
Müniroğlu rent richting de bal. Özer onderschept slim de pass. Özer passt de bal zonder na te denken. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Unakıtan passt de bal zonder na te denken. Bakır is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özbey. Özbey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maksemspor 34%, Akyer 66%.
Maksemspor - Akyer 3:0