Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akgün Spor Kulübü KÖRFEZ FK
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yandık heeft problemen om de bal te vangen. Avar rent richting de bal. Avar geeft een hoge lob. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 0:1

7e minuut.
Patlar passt de bal zonder na te denken. Türköne is nu in balbezit. Türköne probeert naar een medespeler te passen. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Avar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kitapçıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Başoğlu geeft een lange en hoge pass. Yandık kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar met een sublieme pass. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 0:2

21e minuut.
Tanyeli is nu in balbezit. Tanyeli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mardinlioğlu de bal. Türköne rent richting de bal. Türköne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 0:3

26e minuut.
Türköne geeft een hoge lob. İytaş rent richting de bal. Yandık verovert de bal door een tackle van achteren. Yandık draait met de bal, schiet en ... Yiğitsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 1:3

32e minuut.
Yakutarslan speelt de bal door. Bıçakçıoğlu rent richting de bal. Bıçakçıoğlu speelt de bal door. Ülke is nu in balbezit. Ülke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Adıyamanlıoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanyeli met een snelle inworp. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgün Spor Kulübü 58%, KÖRFEZ FK 42%.
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 1:3

65e minuut.
Klungelig pakt Yakutarslan de bal. Yakutarslan probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy rent richting de bal. Yandık onderschept slim de pass. Yandık schiet op doel. Adaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli geeft een hoge lob. Ülke kopt de bal weg. Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ülke neemt de hoekschop. İytaş rent richting de bal. Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Şinaz trapt de bal weg. Başoğlu kopt de bal weg. Yandık rent richting de bal. Yandık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akgün Spor Kulübü 42%, KÖRFEZ FK 58%.
Akgün Spor Kulübü - KÖRFEZ FK 1:3