Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FETHİYE 1933 1925 MERSIN
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Balpetek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kayabaşı speelt de bal door. Balpetek rent richting de bal. Bir is nu in balbezit. Bir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Balpetek is nu in balbezit. Kayabaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayabaşı passt de bal zonder na te denken. Kurbağa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Balpetek de bal. Yenigelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soytürk begaat een overtreding. Soytürk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sarmal rent richting de bal. Sarmal passt de bal zonder na te denken. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FETHİYE 1933 - 1925 MERSIN 1:0

15e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar probeert naar een medespeler te passen. Tekdemir met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. İğdeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Tekdemir heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FETHİYE 1933 - 1925 MERSIN 1:1

27e minuut.
Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Büyükburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükburç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir met een sublieme pass. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap. Halkalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ölker passt de bal in één keer door. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar speelt de bal door. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç draait met de bal, schiet en ... Halkalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Soytürk geeft een lange en hoge pass. Bitlislioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Refikoğlu de bal. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tapar kopt de bal weg. Yenigelen controleert de bal met de borst. Büyükburç rent richting de bal. Bir rent richting de bal. Bir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kurbağa is nu in balbezit. Kurbağa geeft de bal voor. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Balpetek rent richting de bal. Bir onderschept slim de pass. Bir met een sublieme pass. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FETHİYE 1933 33%, 1925 MERSIN 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FETHİYE 1933 - 1925 MERSIN 1:1

50e minuut.
Bolulular is nu in balbezit. Bolulular geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ölker de bal. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı passt de bal in één keer door. Bir rent richting de bal. Bir draait met de bal, schiet en ... Bolulular probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halkalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Balpetek rent richting de bal. Kayabaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayabaşı geeft een lange en hoge pass. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç schiet op doel. Halkalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Akalın is nu in balbezit. Kayabaşı onderschept slim de pass. Kayabaşı probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç schiet op doel. Halkalı bokst de bal weg. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç schiet op doel. Halkalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Altınmeşe rent richting de bal. Altınmeşe met een sublieme pass. Yunt is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... İğdeli bokst de bal weg. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FETHİYE 1933 - 1925 MERSIN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FETHİYE 1933 26%, 1925 MERSIN 74%.
FC FETHİYE 1933 - 1925 MERSIN 1:2