Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: Gumelet Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2677
Gumelet KÖRFEZ FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Patlar met een sublieme pass. Ülke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülke probeert naar een medespeler te passen. Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Kumlu met de inworp. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Kumlu geeft een hoge lob. Timsahlar heeft problemen om de bal te vangen. Adaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Timsahlar is nu in balbezit. Timsahlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumelet - KÖRFEZ FK 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülke met een snelle inworp. Sinop is nu in balbezit. Ufkabakan onderschept slim de pass. Ufkabakan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mardinlioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sinop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patlar. Sinop raakt geblesseerd tijdens het duel. Sinop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumelet - KÖRFEZ FK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumelet 56%, KÖRFEZ FK 44%.
Gumelet - KÖRFEZ FK 2:0

50e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç verovert de bal door een tackle van achteren. Çatkıç speelt de bal door. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş probeert naar een medespeler te passen. Ufkabakan rent richting de bal. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gürel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İytaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanyeli is nu in balbezit. Tanyeli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumelet - KÖRFEZ FK 2:1

66e minuut.
İytaş rent richting de bal. Çatkıç verovert de bal door een tackle van achteren. Çatkıç met een sublieme pass. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ufkabakan geeft een lange en hoge pass. Yoldaş speelt de bal door. İytaş geeft de bal voor. Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gumelet - KÖRFEZ FK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumelet 59%, KÖRFEZ FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gumelet - KÖRFEZ FK 2:2