Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: HERMEX Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1177
HERMEX Akgün Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Yaşayan geeft de bal voor. Azat probeert de bal aan de voet te houden. Bolkan rent richting de bal. Bolkan draait met de bal, schiet en ... Adıyamanlıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Erzurumluoğlu met een sublieme pass. Özden speelt de bal door. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. Şinaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Akgün Spor Kulübü 1:0

23e minuut.
Çüngüş passt de bal met de wreef. Özden is nu in balbezit. Özden passt de bal zonder na te denken. Kurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurt draait met de bal, schiet en ... Asaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kırklarelili is nu in balbezit. Kırklarelili passt de bal zonder na te denken. Azat probeert de bal aan de voet te houden. Özden is nu in balbezit. Özden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Binboğa geeft de bal voor. Yandık kopt de bal weg. Kurt rent richting de bal. Kurt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Özakman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiğitoğlan neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Erzurumluoğlu passt de bal in één keer door. Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yalgı krijgt een gele kaart. Bolkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özden komt bij de bal en schiet. Şinaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Akgün Spor Kulübü 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 56%, Akgün Spor Kulübü 44%.
HERMEX - Akgün Spor Kulübü 2:0

65e minuut.
Adıyamanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adıyamanlıoğlu speelt de bal door. Bıçakçıoğlu controleert de bal met de borst. Bolkan rent richting de bal. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. Şinaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yaşayan met de inworp. Özden is nu in balbezit. Özden geeft een lange en hoge pass. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan draait met de bal, schiet en ... Şinaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kırklarelili zal de hoekschop nemen. Yaşayan is nu in balbezit. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ayıboğan geeft een hoge lob. Yaşayan kopt de bal weg. Bolkan rent richting de bal. Bolkan draait met de bal, schiet en ... Şinaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - Akgün Spor Kulübü 3:0

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kırklarelili zal de hoekschop nemen. Çüngüş heeft problemen om de bal te vangen. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Çüngüş passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitoğlan met een snelle inworp. Yandık probeert de bal met de borst te controleren. Yandık geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 42%, Akgün Spor Kulübü 58%.
HERMEX - Akgün Spor Kulübü 3:0