Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giresunspor17 1925 MERSIN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nazyapmaz kopt de bal weg. Fay rent richting de bal. Balpetek rent richting de bal. Özdeğirmenci onderschept slim de pass. Özdeğirmenci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz is nu in balbezit. Altınmeşe verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe verovert de bal door een tackle van achteren. Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmeşe verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmeşe haalt uit met een fantastische trap. Başakşehir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giresunspor17 - 1925 MERSIN 0:1

20e minuut.
Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın geeft een hoge lob. Bolulular probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdeğirmenci rent richting de bal. Özdeğirmenci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giresunspor17 - 1925 MERSIN 1:1

26e minuut.
Tekdemir geeft de bal voor. Balpetek kopt de bal weg. Nazyapmaz probeert de bal met de borst te controleren. Altınmeşe onderschept slim de pass. Altınmeşe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tatlışurup is nu in balbezit. Refikoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Refikoğlu geeft een hoge lob. Yosunoğlu rent richting de bal. Yosunoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 56%, 1925 MERSIN 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giresunspor17 - 1925 MERSIN 1:1

50e minuut.
Bolulular is nu in balbezit. Bolulular passt de bal zonder na te denken. Teber geeft een hoge lob. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Yosunoğlu passt de bal met de wreef. Fay rent richting de bal. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay onderschept slim de pass. Fay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Altınmeşe verovert de bal door een tackle van achteren. Teber bereikt de bal nog maar net als eerste. Teber probeert naar een medespeler te passen. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giresunspor17 38%, 1925 MERSIN 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giresunspor17 - 1925 MERSIN 1:1