Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenerSenal 1925 MERSIN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Refikoğlu begaat een overtreding. Refikoğlu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sütlaççı speelt de bal door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Akalın rent richting de bal. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu passt de bal in één keer door. Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dor onderschept slim de pass. Sütlaççı is nu in balbezit. Balpetek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balpetek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Erarslan rent richting de bal. Erarslan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bitlislioğlu de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerSenal 41%, 1925 MERSIN 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FenerSenal - 1925 MERSIN 0:0

63e minuut.
Yazıcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kızmaz rent richting de bal. Kızmaz passt de bal met de wreef. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Mavili bokst de bal weg.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Alsancak de bal onder controle te krijgen. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa geeft een lange en hoge pass. Tekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Balpetek is nu in balbezit. Dor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Mavili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenerSenal - 1925 MERSIN 0:1

75e minuut.
Sütlaççı verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlaççı passt de bal met de wreef. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu schiet op doel. Halkalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FenerSenal - 1925 MERSIN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerSenal 43%, 1925 MERSIN 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FenerSenal - 1925 MERSIN 1:1