Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe İstanbul SK Ejderspor51
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Kocatürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ömeroğlu met de inworp. Karadaş is nu in balbezit. Karadaş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Söğütçü is nu in balbezit. Söğütçü passt de bal met de wreef. Köksalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Uğur met de inworp. Klungelig pakt Kutlay de bal. Kutlay geeft een lange en hoge pass. Akkuş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 51%, Ejderspor51 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe İstanbul SK - Ejderspor51 0:0

48e minuut.
Kutlay probeert de bal met de borst te controleren. Kutlay geeft een lange en hoge pass. Ömeroğlu kopt de bal weg. Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Köksalar rent richting de bal. Köksalar passt de bal in één keer door. Sağlık is nu in balbezit. Duranöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe İstanbul SK - Ejderspor51 1:0

66e minuut.
Akkuş onderschept slim de pass. Karadaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayrancı. Ayrancı krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Elbistanlı geeft een lange en hoge pass. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Başakşehir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe İstanbul SK 44%, Ejderspor51 56%.
Fenerbahçe İstanbul SK - Ejderspor51 1:0